Συνολική βαθμολογία

92,5%

Αξιολόγηση

Παίξαμε και βαθμολογήσαμε το stoiximan.gr!

  • Aγορές93%

  • Αποδόσεις95%

  • Live Στοίχημα90%

  • Ειδικά87%

  • Mobile90%

  • Πληρωμές98%

  • Eξυπηρέτηση95%

Oδηγίες Εγγραφής

Ακουλουθήστε τα παρακάτω βήματα και παίξτε νόμιμα στο Stoiximan

monkeybet-step

Πατήστε σε κάποιο διαφημιστικό σύνδεσμο του stoiximan.gr που θα βρείτε στο monkeybet!

monkeybet-step

Πατήστε εγγραφή στο  stoiximan.gr (κόκκινο button) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας!

monkeybet-step

Κάντε την πρώτη σας κατάθεση και βρείτε πλήθος προσφορών! Θα λάβετε και ενημέρωση μέσω email από την εξυπηρέτηση πελατών  του stoiximan.gr

Διαφημιστικό video

Έχετε ακόμα απορίες?

Στείλτε μας το μήνυμα σας και θα σας βοηθήσουμε!

Γιατί να επιλέξετε το stoiximan.gr  Χρήσιμες πληροφορίες

Εισαγωγή

stoiximan.gr . Για πολλούς η καλύτερη ελληνική online στοιχηματική πλατφόρμα. Λειτουργεί από το 2012 και  έχει άδεια στην Μάλτα και στην Ελλάδα. Η πλατφόρμα της είναι βασισμένη στο softaware της Geneity, αλλά δεδομένου ότι υπάρχει μια τεράστια dedicated ομάδα developer γίνονται διαρκώς βελτιστοποιήσεις και αναβαθμίσεις. Μπορείτε εύκολα να παίξετε από το κινητό ή το tablet με το app σε android και ios αλλά και στην mobile version της πλατφόρμας. 0% γκανιότα σε πολλά ελληνικά παιχνίδια αλλά και ευρωπαϊκά derby αποτελούν σημαντικό κίνητρο για να παίξει κανείς στο stoiximan.

 

Πλρωμές / Αναλήψεις

Πολλές επιλογές σε τρόπους πληρωμής και ανάληψης, με μηδενικές επιπλέον χρεώσεις. Εξαιρετικά εύχρηστο και απλό το panel διαχείρισης καρτών όπου μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ανάληψης με άμεση ανταπόκριση. Αν δεν θέλετε να δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας, προσφέρεται η δυνατότητας κατάθεσης μέσω e-banking μέσω ενός προσωπικού κωδικού που είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας. Εσείς μπένετε στην υπηρεσία e-banking της τράπεζας σας , κάνετε την κατάθεση με τον προσωπικό κωδικό σας και το ποσό πιστώνεται άμεσα στον λογαριασμό σας.

Αντίστοιχη ευκολία υπάρχει και στις αναλήψεις. Επιλέγετε την μέθοδο ανάληψης και σχεδόν αμέσως θα βρείτε το ποσό στον λογαριασμό σας.

Μέθοδοι πληρωμής / ανάληψης

katathesi-stoiximan1

 

Προσφορές

Βρείτε μεγάλο πλήθος σε προσφορές Αθλητικού στοιχήματος, casino, virtuals αλλά και πολλές εβδομαδιαίες και ημερήσιες προσφορές. Για να μπορέσετε να δείτε συνολικά τις προσφορές θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε. H εγγραφή γίνεται εύκολα και γρήγορα είτε μέσω υποβολής στοιχείων είτε μέσα από social media registration. Μπορείτε για παράδειγμα να κάνετε άμεσα εγγραφή στο stoiximan με τον λογαριασμό σας στο facebook.

 

Εξυπηρέτηση πελάτων

Η υποστήριξη πελατών του stoiximan βρίσκεται δίπλα σας  7 ημέρες / εβδομάδα από τις 12.00 μέχρι τις 00:00.

Email support@stoiximan.gr
Callback Ναι
Live chat Ναι
Μήνυμα Λογαριασμού Ναι
Viber Ναι

banner-monkey-bet-stoiximan

Στιγμιότυπα από το Stoiximan.gr

//]]>